صفحه اصلی          قوانین آموزشی          تقویم آموزشی          سایتهای مرتبط          نظرها و پیشنهادها          ارتباط با ما

تاریخ خبر :          04/02/94          21:2
    عنوان خبر : اطلاعیه مهم برای دانشجویان سمینار در مسائل مالی استاد سلیمانی
  خلاصه خبر :

برنامه زمان بندی درس سمینار در مسایل بازاریابی، موسسه علامه قزوینی ترم بهمن 94

تاریخ

روز

25/01/94

سه شنبه

جلسه اول  (توجیهی) ساعت 14. و مباحثی چون روال کار سمینار و پرسش و پاسخ با دانشجویان مطرح گردید( به صورت حضوری).

07/02/94

دوشنبه

مهلت ارسال موضوعات: ( بند1: نوشتن مقاله و انتخاب موضوع )  یا ( بند 2: انتخاب ترجمه مقاله انگلیسی از طرف دانشجویان) از طریق ایمیل.

08/02/94

سه شنبه

بررسی بند1: از طرف  استاد برای پذیرفتن یا عدم پذیرش مقاله و اصلاحات آن برای دانشجویانی که بند 1 را انتخاب کرده اند. از طریق ایمیل.

15/02/94

سه شنبه

بررسی بند 2 و ارسال مقاله انگلیسی برای دانشجویانی که بند 2 را انتخاب کرده اند. از طریق ایمیل

28/02/94

دوشنبه

دومین جلسه پرسش و طرح سئوالات درس سمینار از طرف دانشجویان ( به صورت غیر حضوری، یعنی از طریق ایمیل)

29/02/94

سه شنبه

بررسی سئوالات دانشجویان  از طرف استاد و جواب دادن آن از طریق ایمیل.

11/03/94

دوشنبه

سومین جلسه پرسش و طرح سئوالات درس سمینار از طرف دانشجویان ( به صورت غیر حضوری، یعنی از طریق ایمیل) ( آخرین مرحله طرح سئوال از طرف دانشجو)

12/03/94

سه شنبه

بررسی مرحله سوم طرح سئوالات دانشجویان و جواب دادن آن از طرف استاد و نهایی کردن آن از طریق ایمیل.

12/04/94

جمعه

ارسال کار نهایی دانشجو به استاد از طریق ایمیل ( فقط همین تاریخ ارسال گردد).

19/04/94

جمعه

اعلام نمرات دانشجویان  از طریق سایت دانشگاه

دانشجویان محترم  ملزم به رعایت  نکات ذیل هستند:

1-    دانشجویان ملزم به رعایت جدول زمان بندی و توضیحات  فوق می باشند و خارج از این زمان بندی هیچ گونه فعالیتی انجام نمی گیرد. بنابراین خواهشمندست دقیقاً به جدول فوق توجه نمایید. همچنین استاد به هیچ عنوان خارج از جدول فوق به دانشجویان جوابگو نیست لذا خارج از زمان های جدول فوق به استاد ایمیل ارسال ننمایید.

2-    سئوالات و پرسش و پاسخ در جلسه اول حضوری است.

3-    سئوالات و پرسش و پاسخ در جلسه دوم و سوم غیرحضوری است( از طریق ایمیل).

4-    دانشجویان باید یکی از دو بند،  یعنی بند1 ( نوشتن مقاله فارسی) یا بند2 ( ترجمه مقاله انگلیسی) را انتخاب نمایند.

5-    دانشجویانی که موفق به اولین جلسه کلاس( حضوری) نشده اند می توانند به آدرس ذیل مراجعه نمایید و فایل درس سمینار را دانلود کرده و مطالعات لازم را انجام دهند.

WWW.hassan61.blogfa.com

6-    ایمیل استاد: