صفحه اصلی          قوانین آموزشی          تقویم آموزشی          سایتهای مرتبط          نظرها و پیشنهادها          ارتباط با ما

تاریخ خبر :          29/06/94          16:51
    عنوان خبر : اطلاعات لازم برای دانشجویان متمایل به استفاده از سرویس ایاب و ذهاب
  خلاصه خبر :

"اطلاعیه سرویس"
بدینوسیله به اطلاع دانشجویان متمایل به استفاده از سرویس می رساند ،  سرویس ایاب و ذهاب در نیمسال اول 95-94 به شرح ذیل اعلام میگردد.
1-حرکت سرویس صبحها از تهران :
 *بعد از میدان انقلاب (روبروی پارک اوستا) ساعت 5:30
*میدان آزادی اول جاده مخصوص کرج درب جنوبی مجتمع شهید فکوری ساعت 5:45
2- حرکت سرویس صبحها از  کرج  :
*پل فردیس (ورودی اتوبان) ساعت 6:10
*ترمینال شهید کلانتری (داخل محوطه ) ساعت 6:20
* 45 متری مهرشهر (چهارراه گلزار )ساعت 6:30
*پل حصارک ساعت 6:40
3-حرکت سرویس  عصرها  و هنگام برگشت از قزوین :
حدود ساعت  19 و پس از اتمام آخرین کلاس می باشد.(حرکت ماقبل آن منوط به تکمیل ظرفیت اتوبوس خواهد بود.)
4-دریافت وجه سرویس به صورت روزانه و به ازاء هر وعده سرویس مبلغ 60000 ریال تعیین میگردد که به صورت نقدی به راننده پرداخت خواهد شد. ( در این رابطه هرگونه افزایش قیمت توسط ترمینال مسافربری صورت گیردبه مبلغ مذکور اضافه خواهد شد.)
5-دانشجویان جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگیهای لازم می توانند با شماره تلفن همراه  5536 181 0912 آقای عباسی (پیمانکار سرویس) تماس حاصل نمایند.

منبع خبر :
    نویسنده خبر :